Anasayfa Hızlı Erişim İletişim
  
Ebils Proje Yaklaşımı / Yöntem

Ebils olarak yaptığımız çalışmalarda aşağıdaki yöntemi izlemekteyiz. Bu yöntemde, ana başlıklar altında, çalışma detay yöntemlerini ve proje ilkelerini sizlerle birlikte karara bağlıyoruz.

Aşağıdaki yöntem, çalışılan tüm zamanlarda kullanılır; bu çalışma standart bir kurulum ve buna bağlı kurgulama projesi olabildiği gibi, geniş kapsamlı ek geliştirmeler içeren bir projede olabilir. Bu çerçevede işler, işlev ve sorumlu gruplarına göre parçalara ayrılıp, detay proje planı oluşturularak takip edilir.

 

Ebils Proje Yaklaşımı :

- Anlama :
Proje ekibinin ilk toplantı itibariyle düzenli biraraya gelmesi, terminoloji sorunlarını aşmak, kavramlardan aynı ifadeleri anlamak için problemlerin, zorlukların dinlenmesi, zaman zaman ilgili konulara yardımcı olacak açılımların yapılması ve uygun araçsallıklardan söz açılması. Bu adımda mutlaka belirgin başlık, beklentiler, varsa olası uyarı ve sakıncaların kayıt altına alınması.
- Yorumlama Tasarlama ( Çözüm Arama ) :
Yapılan işlerin başarısı açısından çok önemlidir. Çünkü burada yapılacak yanlışlar zaman içinde oldukça maliyetli sonuçlar üretir. Bu nedenle proje ekibindeki en tecrübeli kişilerin bu adımda katılımı olmazsa olmazdır. Talepler, ihtiyaçlar, problemler anlaşıldıktan sonra, yorumlama süreci yaşanır ve en uygun çözüm birlikte aranır. Bu noktada çözüm seçenekleri içinden karşılıklı olarak fayda-maliyet gözönünde bulundurularak en hızlı ve en ekonomik çözüme karar verilir. İmplementasyon (kurgulama, hayata geçirme - benimsetme) süreci sonunda değerlendirilmek üzere somut başarı etkenlerinin ve hedeflerin belirlenmesi bu aşamada yapılır.
- Planlama :
Karar verilen çözüm için zaman ve kaynak planlaması yapılır, yapılacak işin termini bu şekilde belirlenir ki bu noktada da proje ekibi yine birlikte çalışır. Toplam ne kadar bireysel, ne kadar eş zamanlı ve organize çalışmaya ihtiyaç var, eldeki kaynak koşullarına göre optimum zaman nedir sorularının cevabı bulunur. Bu sonuçlar; zaman, görev/ler - görevli/ler eksenlerinden oluşan çizelgede izlenebilir, Ebils proje yönetimi aracı bize bu konuda da yardımcı olmaktadır.
- Uygulama Üretim :
Artık kimlerin ne zaman ve nasıl iş yapacağı belli olduktan sonra Ebils çalışanları tarif edilmiş işleri söz verilen zamanda özveriyle yaparlar.
- Test-Sunum :
Yapılan işler tamamlandıktan ve Ebils bünyesinde test edildikten sonra ilgili işi talep edenler ve varsa ilgili başka tarafları da davet ederek, yapılan işleri sunar ve son değişiklikler için talepleri alırız. Eğer herhangi bir sorun veya talep yoksa proje bu aşamada tamamlanır.
- Son Uygulama Kapanış :
Sunum yapılıp son değişiklikler alındıktan sonra Ebils ekibi gerekli çalışmayı en kısa zamanda tamamlayıp yine Ebils içinde test sürecinden geçirdikten sonra ilgililere bilgisini verir ve uygulama projesi kapanır.
- Eğitim :
Ebils müşterisi kurum, eğitim yer ve zamanını, katılımcıları ilgilileriyle belirler, yine konu ve ihtiyaca bağlı olarak doğrudan Ebils danışmanlarından eğitim isteyebilir veya sadece refakat talebinde bulunabilir.
- Destek :
Tamamlanan iş ve projeler, destek bakım sözleşmesi varsa, doğal olarak mevcut destek kapsamına girer, ayrıca bir destek anlaşması aranmaz.

ERP öldü, yaşasın ERP2!
Geçtiğimiz son 25 yıl içinde tüm dünyada bilgi sistemleri üzerine çok şey yapıldı, çok çalışıldı, çok ürün çıktı, iş yapma biçimleri değişti ve gelişti. Ama herhalde 21.yüzyılın başından bu güne kadar geçen sürede, tüm dünya internet ve ağ teknolojileri ile neler yapabileceğini artık anladı.
Ebils ERP2 : Süreç Yönetimi
Süreç Yönetimi, uygulama önemi hergün daha da artan şekilde, işletmelerin toplam verimliliğini yükseltmek, maliyetleri düşürmek amaçlarıyla, işlemleri gözden geçirme, kurallara bağlama, sürekli iyileştirme faaliyetidir. Ebils, bir çok aracında işletmelere, mevcut iş akışlarını bilgi sistemi üzerine taşıma, dinamik olarak modelleme olanağı sağlamaktadır.
Ebils ERP2 ve Neden Biz?
- Ne yaptığımızı biliyoruz. - Sizi dinliyoruz, sözümüzü tutuyoruz, çok çalışıyoruz, işimizi seviyoruz, fayda üretiyoruz
Bize Ulaşın Site Haritası